EFT Barn

EFT Barn - Emosjonell frihetsteknikk for barn

I Eft-Bjørneterapi, leker vi rollespill med barnet, mens vi prater om de negative følelsene. Det er viktig å få pratet og kjent på det negative, slik at det oppløses, og barnet får plass til gode positive følelser.


Jeg bruker en magisk bjørn for å komme i kontakt med barnets følelser. Bjørnen er utstyrt med 9 Magiske knapper. Knappene er påsydd på de meridianpunktene vi banker på, for å balansere energisystemet og komme i harmoni. Den magiske bamsen er perfekt ved sengetid. Da har barn og voksne roet seg helt ned. Man kan gå igjennom dagen sammen med barnet, og banke bort eventuelle ekle/skumle opplevelser, før de setter seg fast som blokkeringer i barnekroppen.


Metoden kan hjelpe både foreldre/foresatte/andre omsorgspersoner/tenåringer og barn til å jobbe seg gjennom negative følelser, og gi plass til flere av de gode følelsene.


Jeg tilbyr opplæringstimer i bruk av bamsen til foreldre/foresatte. Mange voksne har gått til anskaffelse av bamse til eget bruk. De finner det enklere å bruke bamsen til å banke på/prate til, når de jobber med egne problematikker!


Dersom du er interessert i å kjøpe en egen bamse til hjemmebruk, er jeg behjelpelig med å skaffe. Bjørnene er håndsydde og ingen er like.


Ved eventuelle spørsmål eller timebestilling kan du ringe, sende SMS eller benytte kontaktskjemaet.

473 93 647 Man-Fre: 10-19