Nidaros Hypnoterapi & Energimedisin

For en bedre hverdag

  • Trondheim - Steinkjer
  • 473 93 647
  • Man - Fre: 10 - 19

Detox

Hva er Detox Ion FootSpa? Dette er en ytre avgiftningsmetode, som fjerner toksiner(gifter) gjennom dine føtter. Kroppen avgiftes mens du sitter komfortabelt med føttene i et fotbad med temperert vann i 30 minutter. Menneskekroppen er som en kjempemagnet som trekker til seg og holder på gifter, tungmetaller, til dels oksidert fett, skadelige proteiner, kolestrolavleiringer, urinsyre, utslett (plakk), melkesyre, og i tillegg kommer den enorme mengde av kjemikalier (forurensing) som i dag finnes i vann, luft og maten vi spiser. Disse forurensingene fester seg i ionisert form til bl.a. ledd, indre organer, blodårer, nerver og vev m.m. Disse giftene forstyrrer den normale kroppsfunksjonen som skal skape et godt immunsystem og et motstandsdyktig miljø mot sykdom og allergier. 

Behandlingen med Detoxsystem kan forbedre funksjonene i eller ved: 

- Immunforsvar  - Lever og nyrer - Psoriasis og andre hudproblemer - Infeksjoner - Blodsirkulasjonen - Reumatisme, gikt og urinsyregikt - Stress - Hodepine og migrene - Lindre smerter, ødem og hovne føtter - Menstruasjonsplager - Fedme m.m 

NB! Rensingen kan ikke gjennomføres ved følgende: Om du har pacemaker eller magnetiske innretninger eller ved regelmessig bruk av hjertemedisiner, etter hjerteoperasjon eller organtransplantasjon, like etter en operasjon, regelmessig bruk av medisiner for psykisk helse, ved epilepsi og graviditet, åpne sår på føttene. Dersom du er i tvil, kontakt din lege.

Ved eventuelle spørsmål eller timebestilling kan du ringe, sende SMS eller benytte kontaktskjemaet. Kontaktinformasjon og kart finnes også nederst på alle sider.

Kontaktskjema

Hypnose

Hypnoterapi er bruk av klinisk hypnose som terapi. Dette brukes blant annet av folk som har problemer med å slutte med...

les mer

Blomstermedisin

Dr.Bach blomstermedisin er et homeopatisk middel utviklet av Dr. Edward Bach. Dr.Bachs blomstermedisin består av..

les mer

Kurs

Holder individuelle kurs og for grupper. Les mer om de forskjellige kurs/work-shops som arrangeres i Trondheim og Steinkjer   

les mer

EFT

EFT (Emosjonell frihetsteknikk) er en form for psykologisk akupressur, basert på de samme energi-meridianer som har blitt...

les mer

"Gjennom hypnose og EFT har jeg bygd opp ett bedre selvbilde og et mer bevisst forhold til kroppen min. Jeg ser nå hvor mange gamle følelser som lå bak trøstespisingen min"

- Torill 62 år

"Jeg har fått hjelp og kunnskap til å bearbeide gamle blokkeringer. Angstanfallene som har fulgt meg gjennom de siste 20 år er borte og jeg er nå medisinfri. Et nytt og bedre liv"

- Arne 47 år

"Jeg led av sjalusi og sinneproblematikk. Gjennom ny kunnskap om kropp og sinn, hypnose og EFT har jeg tatt styringen i livet mitt"

- Svein 35 år

"Jippi, flyskrekken er borte ved hjelp av hypnoterapi"

- Maja 27 år