Nidaros Hypnoterapi & Energimedisin

For en bedre hverdag

  • Trondheim - Steinkjer
  • 473 93 647
  • Man - Fre: 10 - 19

EFT for barn

I Eft-Bjørneterapi, leker vi rollespill med barnet, mens vi prater om de negative følelsene. Det er viktig å få pratet og kjent på det negative, slik at det oppløses, og barnet får plass til gode positive følelser. Jeg bruker en magisk bjørn for å komme i kontakt med barnets følelser. Bjørnen er utstyrt med 9 Magiske knapper. Knappene er påsydd på de meridianpunktene vi banker på, for å balansere energisystemet og komme i harmoni. Den magiske bamsen er perfekt ved sengetid. Da har barn og voksne roet seg helt ned. Man kan gå igjennom dagen sammen med barnet, og banke bort eventuelle ekle/skumle opplevelser, før de setter seg fast som blokkeringer i barnekroppen. Metoden kan hjelpe både foreldre/foresatte/andre omsorgspersoner/tenåringer og barn til å jobbe seg gjennom negative følelser, og gi plass til flere av de gode følelsene. Jeg tilbyr opplæringstimer i bruk av bamsen til foreldre/foresatte. Mange voksne har gått til anskaffelse av bamse til eget bruk. De finner det enklere å bruke bamsen til å banke på/prate til, når de jobber med egne problematikker! Dersom du er interessert i å kjøpe en egen bamse til hjemmebruk, er jeg behjelpelig med å skaffe. Bjørnene er håndsydde og ingen er like. 

Les mer om EFT (Emosjonell frihetsteknikk) her.

Ved eventuelle spørsmål eller timebestilling kan du ringe, sende SMS eller benytte kontaktskjemaet. Kontaktinformasjon og kart finnes også nederst på alle sider.

Kontaktskjema

Hypnose

Hypnoterapi er bruk av klinisk hypnose som terapi. Dette brukes blant annet av folk som har problemer med å slutte med...

les mer

Blomstermedisin

Dr.Bach blomstermedisin er et homeopatisk middel utviklet av Dr. Edward Bach. Dr.Bachs blomstermedisin består av..

les mer

Kurs

Holder individuelle kurs og for grupper. Les mer om de forskjellige kurs/work-shops som arrangeres i Trondheim og Steinkjer   

les mer

EFT

EFT (Emosjonell frihetsteknikk) er en form for psykologisk akupressur, basert på de samme energi-meridianer som har blitt...

les mer

"Gjennom hypnose og EFT har jeg bygd opp ett bedre selvbilde og et mer bevisst forhold til kroppen min. Jeg ser nå hvor mange gamle følelser som lå bak trøstespisingen min"

- Torill 62 år

"Jeg har fått hjelp og kunnskap til å bearbeide gamle blokkeringer. Angstanfallene som har fulgt meg gjennom de siste 20 år er borte og jeg er nå medisinfri. Et nytt og bedre liv"

- Arne 47 år

"Jeg led av sjalusi og sinneproblematikk. Gjennom ny kunnskap om kropp og sinn, hypnose og EFT har jeg tatt styringen i livet mitt"

- Svein 35 år

"Jippi, flyskrekken er borte ved hjelp av hypnoterapi"

- Maja 27 år